Over ons

Welkom in onze online shop, dailyschoenen.com is een online fashion retailer, waar je heerlijk kunt shoppen. We geloven dat we met onze oprechtheid en kredietwaardigheid zullen bereiken wat we willen en dat we uw beste keuze zullen zijn om ons product te kopen. Heet oprecht alle klanten welkom die in ons geïnteresseerd zijn om een ‚Äč‚Äčlangdurige en vruchtbare zakelijke relatie aan te gaan en samen met ons door te gaan.

Wanneer je iets bestelt op dailyschoenen.com wordt je bestelling gedaan op een beveiligde verbinding. Dit betekent dat alle persoonlijke informatie die u invoert, wordt gecodeerd, zodat deze niet kan worden gelezen terwijl deze op internet wordt verplaatst. Op alle pagina's in het winkelproces wordt encryptie gebruikt, waardoor winkelen op dailyschoenen.com zo veilig mogelijk is.

We hebben enkele voordelen als volgt:

1. We hebben een solide productiefabriek, die verschillende modellen, maten en kleuren sportschoenen kan leveren volgens uw verzoek.

2. We hebben het perfecte logistieke systeem, dat garandeert dat alle bestellingen zo snel mogelijk in goede staat bij u worden afgeleverd.

3. We hebben een uitstekend klantenserviceteam om u te helpen bij het oplossen van de meeste problemen die u tegen kunt komen.

beenhere
Kwaliteit en aandacht voor detail

Kwaliteit en details zijn even belangrijk. 100% kwaliteit gegarandeerd. Levering van goederen aan onze klanten over de hele wereld met snelheid en precisie.

thumb_up
Beste service

Gepassioneerd door uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel. Alle bestellingen moeten binnen 24 uur per e-mail worden bevestigd en binnen 48 uur worden beantwoord. Onze e-mail is : service@hxecltd.com

live_help
Beveiliging

Stroomlijn het koop- en betalingsproces en maak het zo gemakkelijk mogelijk. Creditcardinformatie mag alleen worden verstrekt via onze uitcheckprocedure die gebruikmaakt van coderingstechnologieën om veilige online transacties te bieden.

settings
De rijkdom van het aanbod

In onze online winkel vindt u meer dan 1000 modellen van mannen en vrouwen, vele merken die worden gewaardeerd door fans van schoenen (Yeezy, Adidas, Air Jordan, Nike). Ontdek de nieuwste collectie van de topmerken.

Nu trending

 • flight
  free shipping
 • card_giftcard
  special gift card
 • credit_card
  Easy payment
 • access_time
  30 days return