Geeft terug

Uw tevredenheid is waar wij naar streven. Wij bieden u een uitgebreid retourbeleid. Voordat u goederen wilt retourneren, neemt u eerst contact met ons op om het probleem dat u ondervindt te bespreken. Als u, om welke reden dan ook, niet tevreden bent met uw aankoop, of deze niet aan uw eisen voldoet, kunt u deze binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren, in de originele staat en verpakking, en wij zullen een omruiling geven. of een volledige terugbetaling van de prijs die u voor het artikel hebt betaald (minus verzendkosten). Tenzij defect, kunnen we de retour van gedragen schoenen niet accepteren.

Artikelen moeten binnen 30 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Als artikelen na deze tijd worden geretourneerd, hebben we het recht om een ​​terugbetaling te weigeren.

In het onwaarschijnlijke geval dat u een product ontvangt dat defect is, tijdens het transport is beschadigd of niet het product is dat u hebt besteld, kunt u het binnen 30 dagen na ontvangst aan ons retourneren voor omruiling of een volledige terugbetaling. Onder deze omstandigheden zullen we u ook de gemaakte kosten terugbetalen om het artikel naar ons terug te sturen. Als u een product aan ons retourneert omdat het onjuist is, zullen wij uw verzendkosten alleen terugbetalen als het artikel door een fout van onze kant verkeerd is en niet als het product verkeerd door uzelf is besteld.

Een artikel retourneren

Artikelen moeten worden geretourneerd in hun originele verpakking en met alle productlabels als ze zijn bevestigd.

Om ons in staat te stellen uw retourzending efficiënter te verwerken, kunt u ons hiervan op de hoogte stellen door een retourverzoek in te dienen in het gedeelte met voltooide bestellingen van uw account op deze website of per e-mail. Vergeet niet uw bestelnummer op het formulier te vermelden, zodat we uw bestelling in het systeem kunnen volgen. Als een artikel wordt geretourneerd zonder retourformulier, zullen we, als we uw bestelling in het systeem kunnen traceren, telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om de reden van retourzending vast te stellen.

Bewaar a.u.b. het verzendbewijs wanneer u de goederen naar ons terugstuurt. Dit is voor uw eigen veiligheid voor het geval goederen verloren gaan tijdens het transport. Als een pakket vermist raakt en ons nooit bereikt, is het uw verantwoordelijkheid om het item te claimen bij de gebruikte koerier. Houd er rekening mee dat als u niet genoeg portokosten voor het pakket betaalt en wij kosten moeten betalen om het in ontvangst te nemen, wij dat bedrag plus 10,00 administratiekosten in mindering brengen op eventuele restitutie.

Ons restitutiebeleid

Wanneer we een product ontvangen dat voor terugbetaling aan ons is geretourneerd en tevreden zijn met de staat en de reden van retournering, zullen we een terugbetaling verwerken voor het volledige bedrag dat voor het artikel is betaald met dezelfde betaalmethode en rekening, oorspronkelijk gebruikt voor de aankoop. Als u uw terugbetaling niet binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw product heeft ontvangen, neem dan contact met ons op.
 • flight
  free shipping
 • card_giftcard
  special gift card
 • credit_card
  Easy payment
 • access_time
  30 days return